Tulosta
Osumia: 11902

Jäseneksi?

Jäsenmaksut:

Henkilöjäsen 50 Eur (+ ALV 24%) Yhteisöjäsen 1000 Eur (+ALV 24%)

Voit liittyä jäseneksi rekisteröitymällä ja luomalla tunnuksen www-sivuillemme.

Jos sinulla jo on tunnus ja haluat liittyä jäseneksi, lähetä mailia meille tai lähetä viesti kontakti-sivun kautta.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään vahvistusmaili. Tämän jälkeen voit kirjautua OUGF:n järjestelmään.

Oracle User Group Finland

OUGF on Suomen Oracle-käyttäjien rekisteröity yhdistys. Yhdistykseen voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö maksamalla jäsenmaksun. Oracle lisenssiä ei välttämättä tarvita. Tärkeimpiä toimintamuotoja ovat kotimaiset ja kansainväliset kokoukset, osallistuminen kansainväliseen käyttäjäkerhotoimintaan ( EOUC ), tiedon jakaminen tapahtumista sekä Internet palveluiden tarjoaminen jäsenille. Lisäksi kerho avustaa jäseniään matkajärjestelyissä kansainvälisiin kokouksiin. Suomen virallinen Oracle-käyttäjäkerho on itsenäinen, niin hallinnoltaan kuin taloudeltaan, mutta sillä on tiivis yhteistyö Oraclen kanssa. Käyttäjäkerhon tarkoitus on laajentaa Oracle välineillä työskentelevien henkilöiden ammatillisia taitoja ja tuoda näkemystä erilaisista työtä auttavista ohjelmistoista ja menetelmistä. Suomen Oracle-käyttäjäkerho tekee myös tiivistä yhteistyötä muiden maiden käyttäjäkerhojen ja niiden katto-organisaatioiden kanssa.

Jäsenyydestä

Käyttäjäkerhon jäsenyydelle on kaksi tapaa: henkilö- tai yhteisöjäsen.

Henkilöjäsen on yhdistyksen täysvaltainen jäsen ja saa alennuksia seminaarimaksuista. Käyttäjäkerhon jäsen saa myös käyttöönsä käyttäjäkerhon jäsensivustot, joilla säilytettään mm. seminaarien esitysmateriaalit.

Yhteisöjäsen on yritys tai yhteisö, jonka henkilökunta/jäsenet ovat oikeutettuja käyttäjäkerhon etuihin (kuten henkilöjäsen), mutta yhdistyksen kokouksissa sen ääntä käyttää nimetty yhteyshenkilö. Yhteisöjäsen ylläpitää itsenäisesti yhteystietoja omista henkilöistään ja tiedottamista varten voi ilmoittaa käyttäjäkerholle yhteyshenkilön ja sähköpostiosoitteen (esim. jakelulistan), johon käyttäjäkerho lähettää jäsentiedotteita. Yhteisöjäsen saa halutessaan seminaariosallistu-misista koontilaskun, joka käsittää kaikki yhteisöjäsenen henkilöiden osallistumismaksut (yhteyshenkilö tarkistaa osallistuja listan ennen tilaisuutta).

Kumppanit-sivuilta löytyy lisätietoa kumppanuudesta.

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme on: o u g f m a i l @ o u g f . f i

Voit myös lähettää meille viestin kontakti-sivuilla olevalla lomakkeella.